Skip to content
Skjutebokraft_color_200x121
Menu

Projektör inom fiberbranschen

 

Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Lockas du av att arbeta i ett mindre företag som har flera års branscherfarenhet? Har du ett intresse för projekt och söker efter ett företag som kännetecknas av ett entreprenörmässigt tänkande, där du ges möjligheten att ta stor plats i organisationen, och vara med att utveckla verksamheten?

Vi söker just nu en eller flera nya medarbetare som har tidigare erfarenhet från arbete med projektering av fibernät. Vårt team består av 11 personer som tillsammans har flera års erfarenhet av entreprenad och konsultverksamhet inom främst fiber- och telebranschen och vi står inför att bredda oss mot nya marknader så vi ser gärna att du har kunskap inom andra teknikområden, så som elkraft. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom entreprenad, fiber och elkraft.

I rollen som projektör har du ansvaret för planering, hantering av tekniska lösningar, dokumentation, upprättande av arbetsunderlag och kostnadskalkyler. Du kommer även att hantera tillståndsfrågor samt kontakter med markägare, kunder och myndigheter.

Vem är du?
För att trivas i rollen som projektör krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt. Du som söker inspireras av tekniska utmaningar och gillar att arbeta både självständigt och i grupp. Du har förmågan att agera professionellt samt en vilja att alltid leverera med kvalitet. Du har relevant teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping, Göteborg alt enl. ök.
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för frågor
Magnus Rubin 076-020 10 06 / Lina Gillström 076-034 34 76

Skicka din ansökan till jobb@skjutebokraft.se

Fler lediga tjänster hos oss!

Nyfiken på vad vi kan hjälpa just er med? -Ta kontakt med oss idag!