Skip to content
Skjutebokraft_color_200x121
Menu
Avst_optimized_358x258

Schakt & förläggning

Inom Schaktarbeten utför Skjutebo Kraft AB förläggning av slang och kabel främst inom fiber, så kallad ledningsschakt, vi kan även erbjuda mindre typer av anläggningsarbeten. Välkommen att kontakta oss så ser vi över möjligheten tillsammans med er.

Trckning_358x258

Rörtryckning

Rörtryckning är en schaktfri teknik för byggande av ledningsnät. Denna teknik benämns även som “rördrivning”. Rörtryckning är en användbar metod när man inte har möjlighet att schakta. Skjutebo Kraft AB har tekniken som krävs för rörtryckning av 110 mm och 50 mm rör.

fiberblas_msk_358x258

Fiberblåsning

Fiberblåsning, även kallad kabelblåsning innebär att både luft och tryckkraft används för att blåsa en kabel ifrån punkt A till B. Vi på Skjutebo Kraft AB använder oss av två stycken olika modeller vilket gör att vi har möjlighet att blåsa upp till 10 mm kabel i olika typer av kanalisation.

dok

Dokumentation

Ett välfungerande dokumentationssystem är en grundsten för att snabbt och effektivt kunna lösa dagliga problem.
Vi dokumenterar i de system som våra uppdragsgivare ställer som krav.

Avst_optimized_358x258

Markavtal/
Tillståndshantering

Våra konsulter är med från början till slut och kan hantera allt från att agera den administrativa rollen till att vara på plats och ta beslut.

Proj_adm_358x258

Projektadministration

Vi hjälper er att skapa kontroll i projekten. Våra konsulter kan bland annat granska underlag, sköta fakturering, sammanställa underlag och utföra uppföljning.

 

Nyfiken på vad vi kan hjälpa just er med? -Ta kontakt med oss idag!