Skip to content
Logga 3-färg
Menu

Elektriker med AL-behörighet

Lockas du av att arbeta i ett mindre företag med flera års branscherfarenhet som kännetecknas av ett entreprenörmässigt tänkande, där du ges möjligheten att ta stor plats i organisationen och vara med att utveckla verksamheten?

Vi söker nu en driven elektriker med AL-behörighet som vill utvecklas och växa med oss. Vårt team består av 11 personer som tillsammans har flera års erfarenhet av entreprenad och konsultverksamhet inom främst fiber- och telebranschen och vi står nu inför att bredda oss mot nya marknader, så som elkraft. Du kommer att få vara delaktig i företagets utveckling inom el- och fibertjänster genom att vara med och ansvara för företagets kvalité och regelefterlevnad tillsammans med ledningen.

Du kommer att ingå i ett engagerat och glatt team där du kommer att arbeta i nära samarbete med din ledare och kollegor. Vår affärsidé är att erbjuda våra kunder helhetslösningar inom entreprenad, fiber och elkraft.

Arbetsbeskrivning:
Dina arbetsuppgifter kan bestå av att säkerställa kvalité och regelefterlevnad. Utföra installation/servicearbeten och projektering/dimensionering av såväl elarbeten som fiberarbeten, t.ex. installation av elbilsladdare, el-installation hos våra kunder samt skarvning och driftsättning av fiber.

Vem är du?
Som person ser vi gärna att du som vill jobba med oss är initiativtagande, lösningsorienterad och ansvarsfull. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter att du är strukturerad, har samarbetsförmåga och trivs med en nära kontakt med kunder. Du har erfarenhet av installation och serviceuppdrag samt har körkort.

Kvalifikationer:

  • B-körkort
  • AL-auktorisation/behörighet
  • Liftutbildning är meriterande
  • Erfarenhet inom fiber är meriterande

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Jönköping
Lön: Enligt överenskommelse

Kontaktuppgifter för frågor
Magnus Rubin 076-020 10 06 / Lina Gillström 076-034 34 76

Skicka din ansökan till jobb@skjutebokraft.se

Fler lediga tjänster hos oss!

Nyfiken på vad vi kan hjälpa just er med? -Ta kontakt med oss idag!